Aurela me këmbë përpjetë në avion, Lulzim Basha kapet “mat” sërish duke fjetur gjumë

Lulzim Basha kohët e fundit është parë nëpër shqipëri me turin e takimive “Rrugëtimi për Shqipërinë”, por dikur në media është shkruar se ai udhëtonte shpesh drejt Holandës, vend të cilin e ka shumë përzemër.Basha ditët e fundit ndodhet në Gjermani, ku ka zhvilluar takime me drejtues të lartë të CDU, ndërkohë në media qarkullojnë disa foto të tij dhe bashkëshortes teksa udhëtojnë në avion ja dhe video: