Avdulla Hoti Kryeminister i ri i Kosovës, a jeni dakord??

Avdulla Hoti Kryeminister i ri i Kosovës, a jeni dakord?? Kryesia e LDK-së, ka marr vendim që kandidat për kryeministër në Qeverinë e re të jetë Avdullah Hoti, shkruan Gazeta Insajderi.
Kjo është vendosur sot dhe Insajderi merr vesh që shumica kanë qenë për që Hoti të jetë kandidati i kësaj partie. Per te pare videon e plote shtyp ne rek1amen me poshte dhe video hapet pas pak