Baba Vanga parashikoi v.dekje e ka.tastrofa në 2020, del video e rrallë e gruas së fuqishme

Një video e rralle e momenteve te fu ndit të gruas që parashikoi shumë gjera per boten.

Baba Vanga u konsiderua një nga profetët më të mëdhenj të të gjitha kohërave, dhe megjithëse ishte e verbër, ajo mund të parashikonte të ardhmen.
Së fundmi është publikuar edhe një videoja e fundit e saj nga shtrati si spitalit, më 11 gusht 1996.

Në shtratin e saj të vd ekjes, thuhet ajo iu l ut njerëzve që të jetojnë në paqe, transmeton Reporteri.

Mediat e Rusisë, proklamojnë se Vanga në momentet e fundit, ka përmendur edhe Kosovën, duke u lutur për serbët që jetojnë këtu.

Baba Vanga është bërë një figurë kulti midis atyre që besojnë në teoritë e komplotit, pasi disa nga parash ikimet e saj dolën të vërteta, duke renditur këtu dhe atë të su lmeve te rroriste të 11 shtatorit në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.