Babai Astrit Deharit, Baton Haxhiu është argat dhe përgjegjës pse Astriti nuk jeton më!

Babai Astrit Deharit, Baton Haxhiu është argat dhe përgjegjës pse Astriti nuk jeton më!

Babai i Astrit Deharit Avni Dehari, e ka marrë të enjten raportin e ekspertizës së Institutit të Mjekësisë Ligjore në Lozanë të Zvicrës për v.dekjen e djalit të tij, për të cilën thotë se konstaton se ai është v.rarë, përcjellë “Bota sot”. Me këtë rast, ai nuk la pa i a.kuzuar disa njerëz si përgjgjës dhe “argatë” të përgjegjësve për v.dekjen e djalit të tij. Dehari ka përmendur edhe drejtorin e televizionit Klan Kosova, Baton Haxhiun me p’oshtë shihni deklaraten e tij Shtype relamen dhe shiko pamjet ekskluzive vetem per ju