Babai i harxhoi me femra, dr.ogë e alk.ool paratë e mbledhura për kurimin e tij , vd.es 2 vjeçari(Video)

Një baba i pashp.irt dhe i papërgjegjshëm harxhoi me alk.ool, dr.ogë e pro.st.ituta paratë e mbledhura me donacion për kurimin e djalit të tij 2 vjeçar, i cili vua.nte nga një sëm.undje e rë.ndë.

Vogëlushi, i cili ishte diagnostikuar që 7 muajsh me atrofi muskulore hu.mbi betejën me vde.kjen më 17 tetor shtype rekl,am dhe shiko video,n ja dhe video: