“Babi kam fr ikë por jam duke ardhur”, Afrim Berisha tregon bisedën me Alvin e lirë që u lirua më në fund: Ja kush e sh pëtoi

“Babi kam fr ikë por jam duke ardhur”, Afrim Berisha tregon bisedën me Alvin e lirë që u lirua më në fund: Ja kush e sh pëtoi

Alvin Berisha është larguar nga kampi Al Hol i l uftëtarëve të ISIS në Siri dhe ndodhet në Damask në rrugën e kthimit për në Itali ku ndodhen babai i tij, Afrimi dhe dy motrat.
Në një bisedë telefonike për News24, Afrim Berisha rrëfeu detaje nga operacioni i s hpëtimit të Alvinit dhe falënderoi të gjithë ata që kanë ndihmuar dhe janë solidarizuar me të. Ai tregoi se ka pasur telefonata nga Presidenti Ilir Meta dhe ministri i Brendshëm Sandër Lleshaj shtype rekl,am dhe shiko vide,on: