“Babi kam frikë”, efektivi i RENEA-s nxjerr videon dhe prek me dedikimin për të birin: S’munda të jem me ty… (VIDEO)

“Babi kam frikë”, efektivi i RENEA-s nxjerr videon dhe prek me dedikimin për të birin: S’munda të jem me ty… (VIDEO)

Njëri prej tyre, efektiv i repartit RENEA, i njohur si Xen Alushi, ka ndarë me miqtë e tij në Instagram, pamje nga operacioni i shpëtimit të një familjeje në Durrës, dhe i kërkon falje të birit dhe familjes. Ai shkruan se asnjëherë s’mundi të jetë me familjen kur ato kanë nevojë për të, e ndër rreshta rrëfen sesi e përjetoi djali këtë moment të vështirë shtype rekl,am dhe shiko vide,on: