Ballkani po çmendet nga kjo bimë që mund ta mbillni edhe në oborr, një hektar nxjerr 12 mijë euro fitim

Kjo zonë është ideale për rritjen e kësaj bime që prodhon fitime të mëdha. Kohët e fundit, aronia është bërë jashtëzakonisht popullore dhe më e kërkuar, dhe sipas ekspertëve, rajoni ynë është ideal për kultivimin e saj.Është ushqim i shkëlqyeshëm sepse përmban një sasi të vogël të kalorive dhe një nivel të lartë të vitaminave dhe mineraleve shtype rekl,am dhe shiko vide,on