Banorët e pallatit thirrje komshies në katin e 4: Nëse s’i mban dot rënkimet, ndërro orarin e qejfit!

Kërkesat e banorëve të një pallati janë nga më të ndryshme, por kërkesa e mbërritur ditën e sotme në redaksinë e JOQ ALBANIA, nga disa qytetarë në rrugën “Riza Cerova” është e pazakontë. Të bezdisur nga zhurma, ata i kanë kërkuar komshies së katit të katërt që të ndërrojë orarin e qejfit, pasi rënkimet e saj dëgjohen shumë. Kërkesën ata e kanë ngjitur në hyrje të pallatit.

Letra shkruan:

Thirrje komshies që i vlon gjaku në katin e katërt E dashur komshie, ta kuptojmë dhimbjen por nëse nuk i mban dot rënkimet dhe ulërimat përbrenda, ndërro orarin e qejfit ose shko diku gjetkë me qera. Në të kundërt do të merremi me kollovarin. Këshilli i banorëve të pallatit.