Baton Haxhiu “befason“ me këtë deklaratë “Ma të mençur se unë nuk ka pas Kosova”

Baton Haxhiu “befason“ me këtë deklaratë “Ma të mençur se unë nuk ka pas Kosova”

Ndonëse gjitnjë ka ekzistuar konsensus mes shqiptarëve të të gjitha trojeve se Baton Haxhiu e do shumë veten dhe është më i kënaqur sesa mund të paramendohet me veten, megjithatë është menduar se gazetari gjithkund-dëpërtues ia di një kufi edhe pritjeve të tij për vetveten. Por, jo! Baton Haxhiu e mendon veten jashtë çdo suaze, përtej çdo kufiri me p’oshtë shihni deklaraten e tij.