Baton Haxhiu, i thot Berat Buzhalës qe deri vonë e ke sharë Albin Kurtin sa ke mujt e tash po mundohesh ti…

Baton Haxhiu, i thot Berat Buzhalës qe deri vonë e ke sharë Albin Kurtin sa ke mujt e tash po mundohesh ti…

Baton Haxhiu, i thot Berat Buzhalës qe deri vonë e ke sharë Albin Kurtin sa ke mujt e tash po mundohesh ti…Analistët Baton Haxhiu dhe Berat Buzhala janë përplasur në një debat në Shqipëri për Edi Ramën dhe Albin Kurtit. Haxhiu ka thënë se Kurti s’mund të krahasohet me Ramën, ndërsa Buzhala thotë se Kurti e turpëron Ramën që, sipas tij shtype rekl,am dhe shiko vide,on ja dhe video: