Baton Haxhiu ‘turpëron’ Kosovarët: Ata s’kanë nevojë për strehim, në Kosovë po vijnë njerëz që…

Baton Haxhiu ‘turpëron’ Kosovarët: Ata s’kanë nevojë për strehim, në Kosovë po vijnë njerëz që…

“Unë tani po ju them se në Kosovë ekzistojnë mbi 300 persona të cilët janë të evidentuar që nuk kanë prob.leme me vendbanimet dhe janë nëpër kampe apo shtëpi private”, tha analisti Baton Haxhiu, raporton newsb omb.al. Ai shtoi se ka persona edhe me prec edent penal dhe se Kryeministri Rama është shprehur se duhet me pasur kujdes për këtë shpejtësi të ikjes së njerëzve pasi mund të keqpërdoret me p’oshtë n’diqni deklaraten e tij.