BE ‘Ia Ndalon’ Thaçit Të Paraqitet Me Flamurin E Kosovës Në Samit Shkaku I Spanjës

Shtetet pjesëmarrëse në Samitin e Zagrebit që do të mbahet nesër më 6 maj do të paraqiten pa kurrfarë simbole shtetërore. Një vendim i tillë është marrë për shkak të pjesëmarrjes së Republikës së Kosovës në këtë Samit.Të gjithë liderët shtetëror që do të marrin pjesë, përfshirë edhe presidentin Hashim Thaçi, në këtë samit që do të realizohet përmes një video-konference, do të paraqiten vetëm me emër dhe mbiemër pa funksion dhe pa emrin e shtetit shkruan REL në gjuhën serbe, …Ju kishim lutur qe te shtypur tek pjesa rek,lamuese nder kete shkrim e shfaqur ne menyr te fotografis qe ta mirembajm faqen, ju faleminderit..