Bebe Rexha e thotë troç: Burrin e dua shqiptar dhe dasma do të zgjasë 5 ditë

“Unë e dua shumë kulturën time… prandaj dua të gjej një djalë shqiptar por që është shumë e vështirë në Amerikë!”, – tregoi Bebe, e cila e pyetur për dasmën u shpreh: “Unë dua një dasmë që zgjat 5 ditë, me lodra e tupana!”

Intervistën e parë në Shqipëri të Bebe Rexhës e gjeni në linkun e mëposhtëm: