Bebe Rexha mbërrin në Shqipëri: Në venat e mia rrjedh gjak shqiptar, do ndërtoj dy shtëpi (Video)

Bebe Rexha mbërrin në Shqipëri: Në venat e mia rrjedh gjak shqiptar, do ndërtoj dy shtëpi.
“Nuk do harroj nga vij apo sa famë kam. Në venat e mia rrjedh gjak shqiptar. Do ndërtoj dy shtëpi, jam këtu për të ndihmuar shqiptarët”, tha ndër të tjera këngëtarja me origjinë shqiptare ja dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni: