Befasi, kjo eshte gruaja e Robert Berishes tash

Befasi, kjo eshte gruaja e Robert Berishes tash

Robert Berisha ishte i ftuar pasditen e sotme në “Ftesë në 5”, ku foli si për ndarjen nga Nora edhe për projektet e reja muzikore dhe pjesëmarrjen në Festivalin e Këngës. Sa i përket Norës, Roberti u shpreh se ata janë në një pauzë dhe të ardhmes nuk i dihet. Këngëtari theksoi se do i qëndrojë pranë Norës dhe vajzës sa herë të kenë nevojë.Bieta e pyeti: “Në cilin prej kuptimeve të Shqipërisë apo të Kosovës?”Shtypja relamen dhe shiko pamje ekskluzive vetem per ju