Befasohet tifozi anglez: 4 birra kushtuan 7 euro, si është e mundur, çfarë fiton pronari?

Befasohet tifozi anglez: 4 birra kushtuan 7 euro, si është e mundur, çfarë fiton pronari?

Anglia është befasuar nga pritja që iu bë nga Kosova në kuadër të përballjes për kualifikimet në Euro 2020.

Tifozët anglezë kanë qëndruar më shumë se 24 orë në Prishtinë dhe janë fascinuar nga pritja që u ishte bërë nga ‘Dardanët’. Njëri prej përkrahëse të ‘Tre Luanëve’ ka zbuluar se një pronar i një hoteli në kryeqytet i ka liruar nga pagesa dhe u kishte blerë katër birra shtype rekl,am dhe shiko vide,on