Befason Adelina Ismaili me këto fjalë: Tregon t’merrin e jetës se saj!

Befason Adelina Ismaili me këto fjalë: Tregon t’merrin e jetës se saj!

Adelina në një intervist ka rrëfyer për jetën e saj ku dhe tregoi disa p.robleme që ka pasur. Ndërsa Ajo në intervist tregoi edhe sekretin e jetës që nuk e ka treguar kurr deri sot, ajo flet për momentet që ka kaluar në gurbet, që në disa klube të nates në zvicer dhe gjermani pronaret e kishin detyruar që kjo tju ulet në preher, por edhe më e keqja qe ajo me ata të bëj me p’oshtë shihni deklaraten e tij.