Befason Albin Kurti: Nuk ka shkëmbim territori pa gja’kderdhje!

Kandidati për kryeministër ka hedhur poshtë idenë e shkëmbimit të territoreve, duke shtuar se, prapa saj qëndron ideja e presidentit serb Aleksandër Vuçiq për të ndarë Kosovën dhe pastaj, siç tha si, përmes demarkimit të kufirit me kroatët, të ndajë Bosnjën dhe Hercegovinën, dhe e gjithë kjo i shkon përshtati Rusisë”.Tutje Kurti ka thënë se nuk ka shkëmbim territori pa gja’kderdhje, duke shtuar se gjithmonë do të ketë shqiptarë dhe serbë në të dy anët e kufirit me p’oshtë shihni deklaraten e tij.