Befason Bleona Qerreti: Dua një burr pa bark dhe mos të…

Befason Bleona Qerreti: Dua një burr pa bark dhe mos të…

Bleona Qerreti jo vetëm që nuk është e dashura e deputetit siç u pretendua në fillim, por madje është në kërkim të një të dashuri. Këngëtarja aktualisht është beqare, ashtu që të interesuarit mund “të konkurrojnë” për postin e partnerit të ardhshëm. “Kandidatët duhet të jenë edhe pak të palestruar, pasi nuk pranohen me bark”, ka thënë Bleona me shaka. Madje duke e vazhduar batutën ajo hapi edhe një televotim për këtë konkurrim ja edhe vidjeo shtype rekl,am dhe shikojeni: