Befason Djaloshi Shqiptar Qe Jeton Në Amerik: Më Mirë Jetonim Në Serbi Se Sa Me Këta…

Befason Djaloshi Shqiptar Qe Jeton Në Amerik: Më Mirë Jetonim Në Serbi Se Sa Me Këta…

Gazeta e ka publikuar një artikull të gjatë të Andrew Testa, i cili ka ilustruar me fotografitë e tij t.merrin që kanë përjetuar kosovarë gjatë viteve të l.uftës dhe zhgënjimin me të tashmen.Por, ajo që bie në sy është se kosovari thotë ishim me mire, kur ishim pjesë e Serbisë dhe Jugosllavisë.“Kemi pasur jetë më të mirë atëherë, kemi pasur më shumë mundësi” i ka thënë kosovari New York Times’it duke mos e treguar emrin me p’oshtë shihni deklaraten e tij duke e tejkaluar rek lamen.