Befason Erdogan, O ju Shqiptarë, Ae dini se keni humbur gjithnjë nga Evropa dhe prap ju…

Befason Erdogan, O ju Shqiptarë, Ae dini se keni humbur gjithnjë nga Evropa dhe prap ju…

Erdogan është pyetur nga nje gazetar rreth shqipërisë dhe greqisë Erdogan tha se Turqia do të jetë afër Shqiprisë dhe nuk do të lejoj një situat të re Shqiptarët kan humbur gjithnjë nga Evropa Shqiptaët Nuk mund ti besojn evropes më shumë se Turqisë dhe ne e kemi Obligim një gjë të till. Historia e shqiptarëve e turqëve është manipuluar se ne jemi vëllezër mes vete thotë Erdogan me p’oshtë shihni deklaraten e tij.