Befason Kal.lashi, u largova nga vallzimi se te gjithe njerezit me sha.nin rruges, ku.rv, sh.trig, e cka jo tjeter..

Kal.lashi eshte larguar nga mediat, ajo po rrin larg cdo gjeje qe ka te beje me internetin.
Ajo keto dit te fundit ka pranuar nje interviste ku ka rrefyer per jeten e saj te re.
Ajo ka treguar se ka veshtiresi ne jeten e saj qe po bene tani sepse te gjithe njerezite shtype rekl,am dhe shiko vide,on