Befason ‘Kallashi’ Flet për shifrat dhe Politikanët që e kanë ftuar ate për një natë!

Befason ‘Kallashi’ Flet për shifrat dhe Politikanët që e kanë ftuar ate për një natë!

Ajo tregoi se kishte edhe politikanë dhe këngëtarë familjarë nga estrada që i kishin bërë asaj oferta të majme.Të gjithë këta politikanë dhe këngëtarë të estradës, më kanë ofruar shumë shumë. oferta të mira për të pasur lidhje me ta, me shku një natë, une i tregoj me emra ska dert sma nin prej askujt, tha Donjeta.’Kallashi’ kap telefonin dhe i tregon të gjithë me emër mbiemër, me profilet e tyre të gjithë këngëtarët dhe politikanët shqiptarë shtyp ne foton posht ketij shkrimi shih pamjet.