Befason këngëtari Duli: Këta politikanet e Kosovës janë “idiota” as ne WC nuk duhet me shku për…

Këngëtari i famshëm nga Kosova Duli, ka shkruar një status ne facebook ku ka a.kuzuar politikanet nga Kosova, duke i quajtur njerëz i.diotë dhe te p.amoralshëm. “Kjo është marre, nuk dëshiron asnjë koment jemi vetëm ne artistet ne Kosovë qe kemi kontribua shumë për artin ne Kosove dhe nuk jemi dekoruar me asgj딓Nuk kemi nevoje për këto dekorata, por është një shenjë respekti.Shtype relamen dhe shiko pamjet ekskluzive vetem per ju