Bef4son Konjufca: Do e ngrehim “zhag” Thaçin, një kr iminel nuk duhet të jetë President

Deputeti i zgjedhur i Lëvizjes Vetëvendosje (VV), Glauk Konjufca, ka theksuar se nëse presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, e shk.el Kushtetutën per te votuar demarkacionin, atehere do te kete p.rotesta te a.shpera.“Sipas tij, PDK-ja është e k.eqja më e madhe e vendit, “ndaj duhet të shkojë në opozitë e demokracia të rilind në Kosovë” shtyp mbi rek,lam dhe shikoni vi,deo