Befason Lladrovci, Kam pasur shumë oferta për me u shëru jashtë Kosovës, por i rrefuzova!

Befason Lladrovci, Kam pasur shumë oferta për me u shëru jashtë Kosovës, por i rrefuzova!

Ramiz Lladrovci shërohet nga koronavirusi tregon si i refuzoi mundësitë për trajtim jashtë. Kryetari i Drenasit, Ramiz Lladrovci është shëruar nga koronavirusi. Lladrovci përmes Facebook-ut ka njoftuar se me ndíhmën e mjekëvë ia ka dalë të shër ohet nga Covid-19. “Me mjekë, ia tregova vendin vírusit të keq. Faleminderit”, ka shkruar Lladrovci. Ai ka thënë se ka refuzuar ofertat për t’u shër uar jashtë vendit teksa ka vendosur të trajtohet në Klínikën ínfektíve. “Para se të shkoja në Klínikë, pata oferta të shumta nga miqtë e mi të shkoja për tra jtim në Gjermani dhe Austri ja postimi tije: