Befason Lulja e Medes “reagon“ për Lumen e Thaqit: Lejeni more gruan rahat… (Video)

Lulja e Medes “reagon“ për Lumen e Thaqit: Lejeni more gruan rahat. Lulja e Medes si duket ka një shoqëri te madhe me Lumen e Thaçit, pas kritikave te shumta i ka dalë ne mbrojtje duke thëne se kur je e shkolluar atëherë pse mos te zgjedhësh prodekanë. “Nuk e di pse po e banje të madhe kur krejt kjo është normale, përderisa ajo është e shkulluar”.Shtype relamen dhe shiko pamjet ekskluzive vetem per ju