Befason Milaim Zeka: Ky është njeri qe dha miliona euro për me e v’ra Ibrahim Rugovën

“Rugova kurr nuk i ka dashte, kurr nuk i ka çmu, kurr nuk i ka vleresu, kurr emrin permende nuk ua ka, as kur ka dale ne Itali, dhe Gjermani.Me pyet Rugoven ne ate dynja, tri gjera kish mi thane: E para me fshi Uken si djal te vetin, jo per biznes te vizave, po pse u ba bashke me njeriun qe ka dhane pare me ja v.ra baben, pra me Bujar Bukoshin me p’oshte keni rrefimin e tij te p’lote mbi rek.klam.