Befason Nora me këtë deklaratë për Robertin pas ndarjes, Ai është një…

Pas deklaratës së Robertit, Nora vendosi të mos reagojë për ndarjen e deri më sot këngëtarja nuk kishte folur aspak për këtë pjesë duke mos pranuar as intervista. Por së fundmi në një intervistë për “Prive”, edhe Nora më në fund e ka thënë fjalën e saj. E pyetur nga gazetari nëse ka për të shtuar diçka për ndarjen, ajo u përgjigj:
“As edhe një gjë s’kam çfarë të shtoj, ai eshte nje ….. shtinpi relamen dhe shiko vjideo