Befason Nora:”U ndava sepse mu mërzit shtrati i Robertit,dua eksperienca të reja të provoj “

Befason Nora:”U ndava sepse mu mërzit shtrati i Robertit,dua eksperienca të reja të provoj “

Godet Nora:”U ndava sepse mu mërzit shtrati i Robertit,dua eksperienca të reja..Nora pas ndarjes ka shkuar në pushime luksoze bashkë me vazjën e saj. Pasi u kthye në Prishtinë ajo ka bere nje goditje ndaj Robertit dhe deklaratave te tij.Ajo u shpreh:”Thjesht u ndava nga Roberti sepse m’u merzit shtrati i tij, dua eksperienca te reja te provoj….” sht yp ne rek la men me po shte dhe shih vidjon e cila po ben nam ne internet: