Befason Rama: Në 2020-n asnjë lek për makina dhe dollapë! Kryetarët e bashkive të lëvizin me kalë

Befason Rama: Në 2020-n asnjë lek për makina dhe dollapë! Kryetarët e bashkive të lëvizin me kalë

Gjatë mbledhjes së 6-të të jashtëzakonshme sa i takon situatës në vend si pasojë e tërmetit të 26 nëntorit, Edi Rama u shpreh se në 2020-n, asnjë lek nuk do të shkojë për makina dhe dollapë, por kryetarët e bashkive mund të lëvizin me kuaj ja dhe video shtype rekl,amd he shikojeni: