Befason Surroi: Ju garantoj me jetë qe unë jam ma i menqur se Batoni, qe ju tregoj lidhjet e ti me…

Veton Surroi publististi dhe gazetari i njohur ka ironizuar me analistin tjetër Baton Haxhiun duke thënë se ky është shumë me i mençur se ai. “Unë jam shumë ma i mençur se Batoni, por nuk kam mundësi me e dëshmua ketë sepse unë nuk kam lidhje te ngushta me krerët politik “Përkundër unë i kam k.ritikuar ata dhe vazhdoj qe ti k.ritikoje, sepse realisht ata janë demi me i madh qe i ka ndodhur Kosovës.Shtype relamen dhe shiko pamjet ekskluzive vetem per ju