Befason Teuta: ’Sdi Çka Kam Bërë Pa Adonisin, Blero Ish Kan Një…

Teuta tregoi historinë e saj të dashurisë me Adonisin, si si çifti u njohën. Ndërsa me Adonisin, Teuta ka treguar se është takuar për herë të parë në një sallon flokësh, ku aty ka kuptuar se ai ishte trajner fitnesi. Mori kontaktin e ktij dhe më pas po tek ai ajo shkoi të stërvitej. “Sdi çka kam bërë pa Adonisin gjithë jetën time, Blero thmi ish kan nkrevat…per me shum infor mata shtyp ne rek lamen me posht dhe lexo laj min e plot nuk do te zhgenje heni