Behet i sinqertë Sabri Fejzullahu: U ndava nga gruaja e parë, sepse ajo…

Në një intervistë për “Kosovaren”, këngëtari shqiptar ka folur për gruan e tij Nerën, duke treguar për njohjen e tyre dhe fillimin e lidhjes. “Nerën e njoha në skenë, e cila kishte dashuri të madhe ndaj artit dhe dëshironte të behej një artiste e famshme. Ishte e bukur, e ëmbël dhe menjëherë në atë rast mendova ta bëj për vete. Me aftësitë e mia prej aktori e binda zemrën e saj të qëndronte për shumë kohë me mua me p’oshtë shihni deklaraten e tij.