Bëmë mama të të ngjaj, vajza e Gjyste Vulaj çmend djemtë me videon provokuese

20-vjeçarja, ashtu si Gjystja, është shumë moderne dhe di si të tërheqë vëmendjen si ditën e sotme Rosana ka postuar një foto ku fytyra nuk i duket, por ka fokusuar gjoksin dhe veshjen me stil transmetonxing. Rosana është bërë tashmë shumë e famshme si vajza e Gjyste Vulaj, por nuk dihet nëse në të ardhmen do e shohim si pjesë të ekranit. Per te pare videon e plote shtyp ne rek’lamen me poshte