Bën aksident e qëndron 3 muaj në koma, 25-vjeçarja: Shkoj në Krujë me kokën ulur sepse…

Ketjana 25-vjeç nga Kruja është bërë pjesë e rubrikës “Ka një mesazh për ty” për të rrëfyer historinë e saj të dhimbshme dhe për të falenderuar prindërit dhe gjithë të afërmit e saj për ndihmën që ka marrë kur u aksidentua kur ishte 18 vjeç. Ajo bëri një aksident të rëndë, ku makina u përplas me murin dhe përfundoi në gjendje kome për 3 muaj. Mjekët nuk i dhanë shpresë dhe i thanë të atit të bënin përgatitjet e nevojshme. Ai shkoi në Krujë, përgatit shtëpinë dhe çdo gjë tjetër dhe sapo u kthye në spital Ketjana hapi sytë, kjo një mrekulli nga Zoti që lumturoi të gjithë.