Berat Buzhala:Albini krejt njejt si Putini edhe VV jon shumë të… (Video)

‪Keto jane tri armet e propagandes ruse: ‬Nese ndodhe dicka e pakendeshme ne qeveri fillimisht MOHOJE ate, pa marre parasysh provat. Mohimi sherben per ta rimarre veten.Ne faze e dyte SHPERQENDROJE publikun, duke e shpikur ndonje afere tjeter per te cilen njerezit do te kishin interes.Kurse ne fazen e trete, qe eshte me e rendesishmja, fillo me AKUZA ndaj kundershtareve, posacerisht mediave. Sulmoi mediat si te aferta me grupet kriminale, me agjencite e sigurimit te shteteve te tjera etj., etj.Kjo strategji i ka funksionuar Putinit ne keto 20 vjet, pastaj e njejta eshte bere copy paste per cdo lider qe deshiron te qendroje me co kusht ne pushtet sht1pe rek1am dhe sh1ko v1deon: