Bëri na.min në klipin e Stresit, modelja poston videon duke e bërë në dush (Video)

Bëri na.min në klipin e Stresit, modelja poston videon duke e bërë në dush (Video)
Sht1pe v1deon e me poshtme p3r vazhd1min e plot3 t’lajmit:JA DHE VIDEO:

Modelja shqiptare Flori duket se nuk e njeh çfarë është jeta private, e cila duhet të mbahet si e tillë.Sëfundmi, ajo ka postuar në “Instagram” një video nga brenda kabinës së dushit ku edhe shihet në momente të nxe.hta krah një mashkulli.“Siç tha dhe Bella Thorne, më mirë po i nxjerr vetë gjërat in.time, që kështu hake.ri s’me kër.cënon dot,”-shkruan ajo në video kliko re/kl,amën dhe shiko vide,on: