Berisha: Albin Kurti po e ke’qpërdor fat’keqë’sinë e familjes Dehari, për interesa partiake

Berisha: Albin Kurti po e ke’qpërdor fat’keqë’sinë e familjes Dehari, për interesa partiake

Berisha këtë marsh e quajti si kontrast, derisa ka thëne se lideri i VV-së, Albin Kurti po ke’qpë’rdor fa’tk’eqësinë e familjes Dehari, për interesa partiake. Pasi që sipas tij, Kurti për pozitën e kryeministrit po i gjuhënjëzohet Isa Mustafës, e ky i fundit ishte kryeministër në kohën kur ka vd’ekur Dehari ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: