Bes Kallaku bëhet heroi i vendlindjes së tij, Bubqit, duke e kthyer vëmendjen e shtetit dhe të donatorëve atje (Video)

Nuk ka qenë nevoja të binte tërmet për të kuptuar se sa shumë e do vendlindjen e tij Bes Kallaku, aktori i humorit aq i dashur nga të gjithë ne.Dhe është më se e natyrshme që Bes Kallaku do të shfrytëzonte të gjithë popullariteitn e tij për t’i sensibilizuar të gjithë që të kthejnë sytë nga Bubqi shtype rekl,am dhe shiko vide,on: