Besimtarja Shpërthen Në Lot: Më Ka Marrë Malli Për Xhaminë…

“U largoftë sa më shpejt virusi dhe u haptë sa më shpejt xhamia të falemi se na ka marrë malli”, tha një besimtare. Kjo besimtare nuk e kishte menduar ndonjëherë se në muajin e Ramazanit nuk do të mund të falej në xhami..JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON E ME POSHTME