“Beton” Haxhiu: “Të rinjtë po ndëgjojnë përralla ne Xhami dhe besojn se ka ZOT”

O Baton Haxhiu edhe sa kohë do vazhdoshe me shprehë varferine intelektuale dhe ofen.dimin e Hoxhallarëve dhe Praktikuesve Muslimanë Shqiptarë?!
Haxhiu : “Të rinjtë po ndëgjojnë përralla ne Xhami”O Baton Haxhiu edhe sa kohë do vazhdoshe me shprehë varferine intelektuale dhe ofen.dimin e Hoxhallarëve dhe Praktikuesve Musl imanë Shqiptarë?! Per te pare videon e plote shtyp ne rek1amen me poshte dhe video hapet pas pak