Binjaket 22-vjeçare kërkojnë bu.rrë të për.bashkët, ky është kushti që ai duhet të plotësojë , kontaktoni tani

Binjake, të bukura dhe plot sharm që nuk ngurrojnë ta ndajnë me ndjekësit e tyre në blogun personal ku postojnë vazhdimisht foto provokuese. Ato janë Adel dhe Alina Fakhteeva nga Rusia dhe siç duket janë të pandara nga njëra-tjetra. Bukuroshet me sa duket kanë ndërmend të rrinë gjithë jetën bashkë, sepse deklarata e tyre e fundit i ka shtangur jo pak ndjekësit e tyre. Ato kërkojnë një burrë të përbashkët që të martohen të dyja më të, por me një kusht: Partneri i tyre i ardhshëm duhet të jetë per me shum detaje dhe foto………shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn