Binjakët thyejnë rekordin,lindën 5 muajsh dhe mbijetuan…

Dy binjakë në Amerikë kanë thyer rekordin botëror pasi erdhën në jetë 5 muajsh dhe mbijetuan.Kambry dhe Keeley Ewolt lindën në nëntor vetëm 22 javë pas ngjizjes, ndërkohë që normalja për njerëzit është që të vinë në jetë 40 javësh ose rreth 9 muajsh.Mjeku i spitalit ku binjakët erdhën në jetë, u shpreh: Hap hapsiren e meposhtme dhe pas 10 sekondave direktoheni tek lajmi i plote.