Biznesmeni g ay ka një pyetje për Noizyn: E ke bërë testin e A DN, se mos na del…

Reperi i njohur Noizy para disa ditësh ka hedhur në treg linjën e re e veshjeve “Illyrian Bloodline”. Nisur nga emri i linjës, si dhe shumë veshjeve që mbajnë të stampuar fjalën “Illyrian”, biznesmeni ga y, Elton Ilirjani i është drejtuar me një pyetje reperit. “Mendoj që para se të …Per me shum ndiqeni videon duke klikuar tek pjesa rek, lamuese nder kete shkrim e shfaqur ne menyr te fotografis..