Biznesmeni Samir Mane dhuron 1.2 milionë euro për të dëmtuarit nga tërmeti

Një prej personave më të pasur në Shqipëri, biznesmeni Samir Mane, ka dhuruar 1.2 milionë euro për qytetarët e dëm tuar nga të rmeti i fuq ishëm i mëngjesit të 26 nëntorit, me magnitudë 6.4 ballë. Përveç vlerës monetare, Presidenti i Grupit Balfin, ka vendosur se së bashku me Bordin Drejtues dhe kompanitë përkatëse, t’iu vijnë në ndi hmë të pre kurve nga tër meti edhe me mjetet e nevojshme e baza ushqimore me p’oshtë n’diqni deklaraten e tij.