Biznismeni që theu gjitha rekordet e donacioneve për Shqipërinë, kaq para dha

Biznismeni që theu gjitha rekordet e donacioneve për Shqipërinë, kaq para dha

Pasi tërmeti i fuqishëm i të martës goditi Shqipërinë, shumë vullnetarë, biznesmenë, organizata dhe individë nga mbarë trojet shqiptare e diaspora, kanë kontribuar me ushqime, batanije, çadra dhe ndihma monetare për të prekurit nga tërmeti.Përveç shqiptarëve edhe biznesmenë, individë dhe grupe e organizata nga rajon dhe më gjërë janë sensibilizuar me situatën dramatike që po ndodh në Durrës dhe në disa qytete përreth tij stipe relamne meposhte dhe shiko pamjet se sa para ka dhene per donacion ky biznismen