Bleona “befason” me këtë intervistë: “Dua nje djalosh miliarder 40 vjeç” të mos jetë i martuar dhe…

Bleona “befason” me këtë intervistë: “Dua nje djalosh miliarder 40 vjeç” të mos jetë i martuar dhe…

Në këtë intervistë zbavitëse dhe që është përqendruar më tepër tek jeta personale e Bleonës, pyetjes se cilat janë kriteret për mashkullin që ajo do të ketë në krahë, këngëtarja i është përgjigjur:“Dua një miliarder 40 vjeç, të mos jetë i martuar dhe të mos ketë dashnore! Ajo që do të fitojë ai nga kjo është që nuk do të mërzitet kurrë duke ndenjur pranë meje shtyp ne foton posht ketij shkrimi shih vidjeon.