Bleona Mata është kthyer në Zapod por ku po qëndron ajo!

E mbani mend Bleona Matan? Ky është takimi saj me Nënën pas 10 viteve

Bleona Mataj: Intervista mes gazetarëve dhe Bukurijes. Tani janë marrur të gjitha informacionet. Nëna e Bleonës i di të gjitha. Ky artikull është shkëputur nga burime të verteta direkt nga familja Mata.

Ky lajm eshte mare nga portali ORAINFO nese cenon privatesine e dikujt na shkurani ne facebook dhe e fshijme. Nuk mbajme pergjithesine e lajmeve te postuara ngaqe ne nuk i shkruajme i marrim nga portaleve tjere.